tyskakonik
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 63
|
|
« : Marzec 13, 2008, 20:20:46 » |
|
Tak jak w temacie Ja bardzo lubiê Wiga i Etera ( ha, bo ten drugi mój! ) A wy??
|
|
|
|
Wszêdzie dobrze ale przy koniach najlepiej
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2362
|
|
« Odpowiedz #1 : Marzec 13, 2008, 20:23:50 » |
|
pomys³ niez³y, ale prosimy o wiêcej informacji - pochodzenie, zdjêcie
|
|
|
|
|
|
|
tyskakonik
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #2 : Marzec 13, 2008, 20:24:40 » |
|
Zapomnia³am o Monsunie... nie wiem, gdzie jest opcja "edytuj", wiêc niestety nie mogê napisaæ tego w jednym po¶cie...
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #3 : Marzec 13, 2008, 20:38:36 » |
|
wiesz w zamy¶le ma to byæ forum powa¿ne - radzê u¿ywaæ ³adnych sformu³owañ, pe³nych zdañ i konkretnych informacji, a nie nic nie mówi±cych ogólników. Mo¿e to doprowadziæ do tego, ¿e wylecisz z hukiem
|
|
|
|
|
|
|
tyskakonik
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #4 : Marzec 13, 2008, 20:47:26 » |
|
ar...? przepraszam... ale ja na prawê nie wiedzia³am... Dobrze, wiêc kilka zdjêæ mojego Etera, robione u poprzedniej w³a¶cicielki: Oto zdjêcie z maleñko¶ci: tak wygl±da obecnie: z siostrzyczk± : po tarzanku : nied³ugo wstawiê kilka naj¶wie¿szych zdjêæ
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #5 : Marzec 13, 2008, 21:15:52 » |
|
od razu przyjemniej i przejrzysciej
|
|
|
|
|
|
|
|
tyskakonik
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #7 : Marzec 15, 2008, 08:24:02 » |
|
Salto Piccolo- faktycznie bardzo ³adny. I ³adny rodowód
|
|
|
|
|
|
|
Salto Piccolo
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 11
|
|
« Odpowiedz #8 : Marzec 15, 2008, 13:29:06 » |
|
I utytu³owany i ³adny i cudowny i ¶wietny ogier
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1575
|
|
« Odpowiedz #9 : Marzec 15, 2008, 13:30:42 » |
|
wszystko powiem Twojej klaczce, ze ani s³owem o niej nie wspomnia³as ! wstrêtna Pani a ja sie wci±¿ zastanawiam nad tym swoim ulubionym ma³opolakiem, mam dylemat Masz, Salto, tego Twojego przystojniaka
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 718
|
|
« Odpowiedz #10 : Marzec 15, 2008, 14:25:57 » |
|
Ja do³±czam siê do fanclubu Banity (mam ogierka po nim, od kl. Dara / Fez [oo] - w tym roku jedziemy na championat). Zastanawiam siê, czy nie pokryæ nim drugi raz której¶ z klaczy - ¶wietny ogr. Moje ulubione ma³opolaczki to zdecydowanie Hippies (szkoda, ¿e ju¿ od dawna ¶p., ale fajny wa³ [piszê z tego, co widzê po fotkach i potomstwie]), Diabe³ek, Grey, Frazes, m³ody Huzar, ciekawy mo¿e byæ Krym. Je¿eli chodzi o klacze to jedyne, które znam s± mojej w³asno¶ci (oraz te, które widzia³am na championatach), wiêc nie mam pola do wypowiedzenia siê. No i zdecydowanie ubóstwiam walewickie i ochabskie! Banita
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 242
|
|
« Odpowiedz #12 : Marzec 19, 2008, 18:54:02 » |
|
Montana, Ty wiesz - Czarna E.
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1575
|
|
« Odpowiedz #13 : Marzec 19, 2008, 19:06:54 » |
|
Czarna E. to Twój ulubiony kon ma³opolski ? powa¿nie ? To teraz ju¿ nie wymigasz sie od odwiedzin u ulubienicy, mo¿e z ni± pogadasz o jej zachowaniu i przemówisz do rozs±dku. Bo jak narazie jedyne co ona toleruje, i to te¿ nie zawsze, to ogier : ) )
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 242
|
|
« Odpowiedz #14 : Marzec 19, 2008, 19:10:43 » |
|
Ano lubiê francê, có¿ poradziæ. Trochê razem przesz³y¶my, ró¿nie bywa³o, ale dogadywa³y¶my siê. Opowiada³am Ci, jak mi spad³a z mostu do rzeki? Chcia³abym wiedzieæ kto jej tak we ³bie namiesza³ zanim do Was trafi³a.... ¿eby móc go w dupê solidnie kopn±æ. I jeszcze wzglêdem charakteru - jak ju¿ zaufa³a, to wszêdzie mog³am na niej wle¼æ, po strzykach macaæ, za ogon ci±gaæ i siedzieæ pod brzuchem. Naprawdê, kopnê³abym w dupê tych poprzednich pañciów. A na odwiedziny bardzo chêtnie, jak bêdê wreszcie wyposa¿ona w samochód.
|
|
|
|
|
|
|
|