montana
Administrator
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 1575
|
|
« Odpowiedz #15 : Marzec 19, 2008, 19:19:32 » |
|
to jak Ty j± mozesz po strzykach macaæ, to my chyba po Ciebie przyjedziemy, zeby tylko móc to zobaczyc ; ) O mo¶cie nie opowiada³as, oj, musimy sie spotkaæ
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 242
|
|
« Odpowiedz #16 : Marzec 19, 2008, 19:21:28 » |
|
Wtedy mog³am, teraz nie wiem, co by by³o. Biedna, cholera mnie strzela, ¿e jej wtedy nie kupi³am. Dobrze, ¿e jest ju¿ u Was, ale co siê z ni± uszarpiecie to Wasze... resocjalizacja. Szkoda, ¿e tak daleko mam... Dziêki za sklejenie poprzednich postów.
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #17 : Marzec 19, 2008, 19:28:41 » |
|
oj tam, nikt sie z ni± nie szarpie Trzymam sie tylko od strzyków z daleka Wszystkie wymienione przez Ciebie wczesniej czynno¶ci trenuje na reszcie stada, Czarna jest uprzywilejowana i ma spokój ; ) Uszy ulubienicy, uchwycone w krótkiej chwili, kiedy nie s± po³o¿one ale to dlatego ze ona mnie jeszcze nie widzi w tym momencie
|
|
|
|
|
|
|
Dahoman
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 116
|
|
« Odpowiedz #18 : Marzec 19, 2008, 20:25:21 » |
|
Odlaboga to¿to uszy "tej" koby³ki Wachmistrza! Nie mo¿e to byæ rozmowa o niej przecie¿: po strzykach macaæ, za ogon ci±gaæ i siedzieæ pod brzuchem.
Nie mo¿e to byæ rozmowa o niej! Wiwiana Ty koni nie pomyli³a¶?? Ja raz jej kopyta werkowa³em, ale co j± ju¿ pozna³em, to musia³a byæ wtedy w ruii Potem kiedy¶ dotkn±³em jej s³abizny hehe
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #19 : Marzec 19, 2008, 20:28:07 » |
|
Dahoman, na prawde po uszach pozna³e¶ ? nie moze byæ ! ; ) heheh, Wachmistrz, to Twoja te¿ ulubiona, no nie ? Jeszcze j± zobaczycie w od¶wiêtnym rzêdzie z Wachmistrzem w siodle
|
|
|
|
|
|
|
Dahoman
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #20 : Marzec 19, 2008, 20:31:33 » |
|
Oj pasuj± do siebie....
|
|
|
|
|
|
|
Wachmistrz
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 192
|
|
« Odpowiedz #21 : Marzec 19, 2008, 20:41:45 » |
|
Mo¿e nie uroda, ale je¶li o charakter chodzi, to wolê moj± Osmankê. A poza tym to i utytu³owana jest, trochê zgrzyta zêbami, ale nic to. Prêdzej na niej sie sfotografujê, ni¿ na El¿biecie.
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #22 : Marzec 19, 2008, 20:55:52 » |
|
no dobra, to teraz ja i moja ulubienica, Lalunia Pol'ka, jak¿eby inaczej latem zim±... a poza tym mam wiele ulubionych koni ma³opolskich, ta jest najwa¿niejsza ulubiona i lubimy sie po strzykach macaæ ! doslownie, ona wtedy wniebowziêta ale ostatnio to ona jest wniebowziêta gdziekowlwiek sie j± maca I co gorsza, ktokolwiek
|
|
|
|
|
|
|
Dahoman
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #23 : Marzec 19, 2008, 21:02:28 » |
|
A niech tam, to mój ulubieniec Ganges (Lap Bej, Gildia/Hippies)
|
|
|
|
|
|
|
goha
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 635
|
|
« Odpowiedz #24 : Marzec 19, 2008, 21:17:48 » |
|
no mój ulubieniec to rzecz jasna mój w³asny czworonóg no i jeszcze kilka innych ale za du¿o by trzeba my¶leæ
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #25 : Marzec 20, 2008, 09:22:57 » |
|
Rany, Wachmistrzu, to Czarna E. jest Twoja?? Dahomanie, nie pomyli³am, a takie sytuacje jak ta z 2 zdjêcia Montany by³y na porz±dku dziennym. Na Czarnej mo¿ecie zrobiæ zdjêcie MNIE O ile pozwoli mi wle¼æ na siod³o. Kiedy¶ mia³am zapalenie nerwu w lewej nodze, bola³o jak cholera i gramoli³am siê na jej grzbiet z 5 minut rozmaitymi sposobami, a ona sta³a i cierpliwie czeka³a a¿ wlizê Mog³a spierniczyæ mi spod ty³ka galopem, bo wodze wisia³y... Tego Pana od Gangesa to ja gdzie¶ widzia³am... tylko gdzie?
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #26 : Marzec 20, 2008, 10:11:24 » |
|
Rany, Wachmistrzu, to Czarna E. jest Twoja?? i odwiedzaj±c ulubienice, chc±c nie chc±c musisz odwiedziæ Wachmistrza Na Czarnej mo¿ecie zrobiæ zdjêcie MNIE O ile pozwoli mi wle¼æ na siod³o. o ile sobie j± osiod³asz
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #27 : Marzec 20, 2008, 12:17:07 » |
|
i odwiedzaj±c ulubienice, chc±c nie chc±c musisz odwiedziæ Wachmistrza Skoro zapraszacie to dwa w jednym bêdzie. Takie wash & go. Sporo odwiedzin siê szykuje, Wachmistrz, ¯abno... nie wyrobiê o ile sobie j± osiod³asz Zawsze mogê SPRÓBOWAÆ A¿ mnie ciekawo¶æ ¿re, czy mnie pozna to kobylisko szalone. Wtedy pozna³a.. teraz to nie wiem... A o Mo¶cie-Co-Koby³a-Zlecia³a to w Bia³ce opowiem Goha, to masz z nim jak ja z moj± felink± - od poczêcia j± znam
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
U¿ytkownik
|
|
« Odpowiedz #28 : Marzec 20, 2008, 16:36:40 » |
|
Zapomnia³abym o jeszcze jednym moim ulubionym ma³opolaku - wa³. Tarzan (niektórzy twierdz±, ¿e Tandem) po Adam xx. Mamusi nie znaju, papieru jego w ¿yciu nie widzia³am. Gniady z gwiazd±, 3 bia³e nogi. Tak odwa¿nego w terenie m³odego konia (nieca³e 4 lata mia³ kiedy go pozna³am) przedtem nigdy nie zdarzy³o mi siê dosi±¶æ. Jak±¶ tak± chemiê do siebie poczuli¶my, ¿e niemal zgadywa³ moje zamiary. Bardzo go lubi³am, mam nadziejê, ¿e z wzajemno¶ci±. Stoi w kieleckiem, chyba, ¿e go sprzedano.
|
|
|
|
|
|
|
Wachmistrz
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 192
|
|