tyskakonik
UÂżytkownik
|
 |
« : Marzec 13, 2008, 20:20:46 » |
|
Tak jak w temacie  Ja bardzo lubiĂŞ Wiga i Etera ( ha, bo ten drugi mĂłj! )  A wy?? 
|
|
|
|
WszĂŞdzie dobrze ale przy koniach najlepiej 
|
|
|
ar...?
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 13, 2008, 20:23:50 » |
|
pomysÂł niezÂły, ale prosimy o wiĂŞcej informacji - pochodzenie, zdjĂŞcie 
|
|
|
|
|
|
|
tyskakonik
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 13, 2008, 20:24:40 » |
|
ZapomniaÂłam o Monsunie... nie wiem, gdzie jest opcja "edytuj", wiĂŞc niestety nie mogĂŞ napisaĂŚ tego w jednym poÂście... 
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 13, 2008, 20:38:36 » |
|
wiesz w zamyÂśle ma to byĂŚ forum powaÂżne - radzĂŞ uÂżywaĂŚ Âładnych sformuÂłowaĂą, peÂłnych zdaĂą i konkretnych informacji, a nie nic nie mĂłwiÂących ogĂłlnikĂłw. MoÂże to doprowadziĂŚ do tego, Âże wylecisz z hukiem 
|
|
|
|
|
|
|
tyskakonik
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 13, 2008, 20:47:26 » |
|
ar...? przepraszam... ale ja na prawĂŞ nie wiedziaÂłam... Dobrze, wiĂŞc kilka zdjĂŞĂŚ mojego Etera, robione u poprzedniej wÂłaÂścicielki: Oto zdjĂŞcie z maleĂąkoÂści:  tak wyglÂąda obecnie:   z siostrzyczkÂą  :  po tarzanku :  niedÂługo wstawiĂŞ kilka najÂświeÂższych zdjĂŞĂŚ 
|
|
|
|
|
|
|
ar...?
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 13, 2008, 21:15:52 » |
|
od razu przyjemniej i przejrzysciej 
|
|
|
|
|
|
|
|
tyskakonik
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 15, 2008, 08:24:02 » |
|
Salto Piccolo- faktycznie bardzo Âładny. I Âładny rodowĂłd 
|
|
|
|
|
|
|
Salto Piccolo
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 15, 2008, 13:29:06 » |
|
I utytuÂłowany i Âładny i cudowny i Âświetny ogier
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 15, 2008, 13:30:42 » |
|
wszystko powiem Twojej klaczce, ze ani s³owem o niej nie wspomnia³as ! wstrêtna Pani a ja sie wci¹¿ zastanawiam nad tym swoim ulubionym ma³opolakiem, mam dylemat Masz, Salto, tego Twojego przystojniaka
|
|
|
|
|
|
|
Iza90
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 15, 2008, 14:25:57 » |
|
Ja do³¹czam siê do fanclubu Banity (mam ogierka po nim, od kl. Dara / Fez [oo] - w tym roku jedziemy na championat). Zastanawiam siê, czy nie pokryÌ nim drugi raz którejœ z klaczy - œwietny ogr. Moje ulubione ma³opolaczki to zdecydowanie Hippies (szkoda, ¿e ju¿ od dawna œp., ale fajny wa³ [piszê z tego, co widzê po fotkach i potomstwie]), Diabe³ek, Grey, Frazes, m³ody Huzar, ciekawy mo¿e byÌ Krym. Je¿eli chodzi o klacze to jedyne, które znam s¹ mojej w³asnoœci (oraz te, które widzia³am na championatach), wiêc nie mam pola do wypowiedzenia siê. No i zdecydowanie ubóstwiam walewickie i ochabskie!  Banita
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 19, 2008, 18:54:02 » |
|
Montana, Ty wiesz - Czarna E. 
|
|
|
|
|
|
|
montana
Administrator
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 19, 2008, 19:06:54 » |
|
Czarna E. to TwĂłj ulubiony kon maÂłopolski ?  powaÂżnie ? To teraz juÂż nie wymigasz sie od odwiedzin u ulubienicy, moÂże z niÂą pogadasz o jej zachowaniu i przemĂłwisz do rozsÂądku. Bo jak narazie jedyne co ona toleruje, i to teÂż nie zawsze, to ogier : ) )
|
|
|
|
|
|
|
Wiwiana
UÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 19, 2008, 19:10:43 » |
|
Ano lubiê francê, có¿ poradziÌ. Trochê razem przesz³yœmy, ró¿nie bywa³o, ale dogadywa³yœmy siê. Opowiada³am Ci, jak mi spad³a z mostu do rzeki? Chcia³abym wiedzieÌ kto jej tak we ³bie namiesza³ zanim do Was trafi³a....  ¿eby móc go w dupê solidnie kopn¹Ì. I jeszcze wzglêdem charakteru - jak ju¿ zaufa³a, to wszêdzie mog³am na niej wleŸÌ, po strzykach macaÌ, za ogon ci¹gaÌ i siedzieÌ pod brzuchem. Naprawdê, kopnê³abym w dupê tych poprzednich paùciów. A na odwiedziny bardzo chêtnie, jak bêdê wreszcie wyposa¿ona w samochód.
|
|
|
|
|
|
|
|