MoÂżna pisaĂŚ jak wĂłl woÂłowi na miedzy,ale moÂżna tez nawiÂązywaĂŚ do tematu.TytuÂł topiku to czempionaty jakbyÂś nie zauwaÂżyÂła,a konkluzja z mojego poprzedniego postu (cyt."To jest chore te czempiony z kilkoma zrzutkami za skoki(...))odnosiÂła siĂŞ do skokĂłw luzem RĂWNIEÂŻ!
Od kilku lat manipuluje siê wynikami koni w zt ,czempionatach ,MPMK .Promowane s¹ konie w³asnoœci ANR ,tymczasem te same konie w wysokim sporcie nie istniej¹ ju¿ od wielu ,wielu lat. s¹ wy³¹cznie czempionkami,czempionami w czempionatach w wolnych skokach,w zt ,i ...w MPMK ,bo na styl -pod absolutn¹ kontrol¹ PZHK z dawnych lat.Powinnaœ otworzyÌ w¹tek pt. historia PZHK,mo¿e byœ sobie poszerzy³a swój horyzont ar..?
ar..?to Âżart z tym horyzontem..

a jeszcze w spawie konia amazonki ,to mimo ,ze nie widziaÂłam czy jest slaby technicznie-jak sugerujesz czy te nie ,bo mnie tam nie byÂło po prostu, to szokuje mnie to, Âże inny koĂą ze zrzutkÂą wygraÂł i jeszcze do tego ze stadniny ANR.PrzecieÂż obowiÂązkiem PZHK jest promocja koni wÂłaÂścicieli prywatnych a nie tych dotowanych przez Skarb PaĂąstwa.Jesli roba czempionow ze zrzutkami, to po co w ogĂłle klasyfikowaĂŚ tak marne konie ?To wÂłaÂśnie skÂłoniÂło mnie do porĂłwnania tego czempionatu w BogusÂławicach do mpmk w skokach czy wkkw w szczegĂłlnoÂści ,gdzie od kilku lat takie skandaliczne sytuacje maja miejsce i goÂłym okiem widaĂŚ, ze coraz mniej wÂłaÂścicieli angaÂżuje siĂŞ w takie imprezy.Pewnie na koniec tylko z kilka koni bĂŞdzie ocenianych przez wieloosobowe komisje i na czempionatach i na MPMK ...