Mo¿na pisaæ jak wól wo³owi na miedzy,ale mo¿na tez nawi±zywaæ do tematu.Tytu³ topiku to czempionaty jakby¶ nie zauwa¿y³a,a konkluzja z mojego poprzedniego postu (cyt."To jest chore te czempiony z kilkoma zrzutkami za skoki(...))odnosi³a siê do skoków luzem RÓWNIE¯!
Od kilku lat manipuluje siê wynikami koni w zt ,czempionatach ,MPMK .Promowane s± konie w³asno¶ci ANR ,tymczasem te same konie w wysokim sporcie nie istniej± ju¿ od wielu ,wielu lat. s± wy³±cznie czempionkami,czempionami w czempionatach w wolnych skokach,w zt ,i ...w MPMK ,bo na styl -pod absolutn± kontrol± PZHK z dawnych lat.Powinna¶ otworzyæ w±tek pt. historia PZHK,mo¿e by¶ sobie poszerzy³a swój horyzont ar..?
ar..?to ¿art z tym horyzontem..
a jeszcze w spawie konia amazonki ,to mimo ,ze nie widzia³am czy jest slaby technicznie-jak sugerujesz czy te nie ,bo mnie tam nie by³o po prostu, to szokuje mnie to, ¿e inny koñ ze zrzutk± wygra³ i jeszcze do tego ze stadniny ANR.Przecie¿ obowi±zkiem PZHK jest promocja koni w³a¶cicieli prywatnych a nie tych dotowanych przez Skarb Pañstwa.Jesli roba czempionow ze zrzutkami, to po co w ogóle klasyfikowaæ tak marne konie ?To w³a¶nie sk³oni³o mnie do porównania tego czempionatu w Bogus³awicach do mpmk w skokach czy wkkw w szczególno¶ci ,gdzie od kilku lat takie skandaliczne sytuacje maja miejsce i go³ym okiem widaæ, ze coraz mniej w³a¶cicieli anga¿uje siê w takie imprezy.Pewnie na koniec tylko z kilka koni bêdzie ocenianych przez wieloosobowe komisje i na czempionatach i na MPMK ...